Статии: Мисия

В шарения, наситен с преплитащи се моди и тенденции свят, няма по-субективно нещо от женската красота. Всяка съвременна жена живее с критиките и оценките, които са поставени от обществото и това „какво е красиво“. Хилядите рамки, ограничения и осъдителните погледи на околните обезличават женската идентичност, намаляват самочувствието и ограничават вътрешния ѝ глас.

Нашата мисия е да вдъхновим всички жени да реализират своя потенциал за красота, като им предложим продукти, предоставящи им превъзходна грижа. Dove вярва, че красотата е за всеки, защото, когато изглеждаш и се чувстваш по най-добрия начин, това те прави по-щастлив.

Dove иска да покаже на жените, че чуждото мнение не определя тяхната красота, да ги подтикне да видят себе си в огледалото като красива, смела и уверена личност. Да им даде самочувствието да вървят смело, с високо вдигната глава, да ги насърчи да казват „НЕ“ на чуждото мнение, нападки и предразсъдъци, защото всяка жена е красива, когато е уверена в своята красота, а най-важната оценка е тази, която всеки поставя сам на себе си.