Статии: Защо създадохме Dove Real Beauty Magazine?

Здравейте!

Вече повече от 60 години на пазара, Dove все по-успешно налага своите стандарти за това какво е красиво и истинско, пречупвайки всички стереотипи и опитвайки се да вдъхне увереност на дамите.

Всичко, което Dove прави, започва и свършва с истинските жени. Те ни вдъхновяват, окуражават, докосват и се смеят заедно с нас. Стремим се и ние, всеки ден, да ги вдъхновяваме да се чувстват по-красиви и по-уверени в себе си.

Dove вярва, че красотата е за всеки, защото когато изглеждаш и се чувстваш по най-добрия за теб начин, ти го предаваш и на останалите.

Когато преди 12 години Dove стартира кампанията си за истинската красота, брандът показа, че образът на женската красота в списанията най-силно влияе върху самочувствието и увереността на тялото сред младите жени. Изхождайки от това, днес ние от Dove решихме да създадем списанието Dove Real Beauty Magazine, което да разчупва именно стереотипите за женска красота. В него се отказваме от типичните статии и съвети как да бъдем по-красиви, по-слаби и по-привлекателни. Точно обратното – ще прочетете истинските истории на български и чуждестранни дами, които ще ви вдъхновят да повярвате в себе си. Ще намерите материали, които, надяваме се, ще ви припомнят и за вашите постижения и вашата същност, отвъд външния вид. Надяваме се заедно с Dove да станем по-уверени в себе си и да не отговаряме на чуждите очаквания за красота, защото външният ни вид няма нищо общо със способностите ни, защото ние сме това, което оставяме след себе си....

Аз, смело и на глас, мога да кажа „Моята красота, това съм аз!‘‘, а ти?

Леонора Христова
Marketing, Dove