Статии: Тест: Представи си, че си...

Тест, с помощта на който ще надникнете по-дълбоко в съзнанието си.

Всичко, което трябва да направите, е да се отпуснете и да си представите синьо небе, без нито едно облаче. Изберете един от четирите отговора, който най-много се доближава до пейзажа в съзнанието ви:

 1. Бяла снежна равнина
 2. Син морски простор
 3. Планини, покрити със зеленина
 4. Поле, обсипано с жълти цветя


Отговори:

 1. Бяло снежно поле
  Надарени сте с особена възприемчивост, която ви позволява веднага да разбирате ситуациите и да разплитате сложни проблеми без каквито и да било доказателства. Вие притежавате всичко необходимо за един проницателен и решителен човек, дори в известна степен пророк. Доверявайте се на интуицията си, тя винаги ще ви води в правилната посока.
 2. Син морски простор
  Вие по природа имате талант в междуличностните отношения. Хората уважават вашата способност да общувате с другите и това как помагате на различни групи да се обединяват заедно. Със самото си при- съствие помагате на другите да работят по-спокойно и ефективно, което ви прави неоценим член на всеки екип или проект. Когато вие казвате:„Прекрасна работа. Продължавайте в същия дух“, хората знаят, че вие наистина смятате така. И за тях това придобива още по-голямо значение.
 3. Планини, покрити със зеленина
  Имате дарба за експресивно общуване. Като че ли винаги можете да подберете нужните думи, за да изразите онова, което чувствате, и хората много скоро започват да осъзнават, че те са чувствали точно същото. Казват, че споделената радост се умножава, разделената скръб се намалява. Изглежда вие винаги сте в състояние да помогнете на другите да намерят правилната страна на това уравнение.
 4. Поле, обсипано с жълти цветя
  Вие сте като кладенец, пълен със знания и творчество, препълнен с идеи и притежаващ на практика безкраен потенциал. Останете в хармония с другите хора и никога не спирайте да работите върху реализацията на своята мечта. Тогава няма да има нищо, което да не можете да постигнете.